Thursday, July 20, 2006

Gledesbudskapet

Endelig blir du noe!
- bestemor 190706.

Uansett, I'm in! Journalistikken har fårr en ny elev, JEG KOM INN! Nå skal jeg bli flink flink flink! Er bare så hinsides dårlig etter feiringa i går at jeg skal ikke helt sette på trykk hvor forbanna fornøyd jeg er. Helt sjukt glad.

Tuesday, July 18, 2006

Sj(v)armoffensiv?

Sjarmere meg i varmen? Prøv følgende: (basert på andres og egne opplevelser)

- Spør om jeg vil sitte bak på sykkelen. (Eller sykle deg dersom jeg nekter beskjedent)

- Responder umiddelbart på peking. Peking er ikke uhøffelig, det er kult. Og det gamle navnet til hovedstaden i Kina.

- Det kan hjelpe å være hjulbeint. Sånn fotballhjulbeint.

- Spør gjerne rett frem; "skal vi kline?". Det funker nesten alltid.

- Rosa lett vulgære hettegensere funker som sterkt lys for myggen. (Hverken jeg eller myggen forstår den hypnotiserende effekten)

- Krøller, halvlange. Enkelt og greit.

- La meg jobbe.

Egentlig er jeg ikke så vanskelig å sjarmere i disse dager. Det er så varmt. Bare spør, så går det sikkert. I kveld kanskje?



En ekte storsjarmør

Sunday, July 16, 2006

Her og nå. En søndags ærlige betroelser

whiskeytåka henger tungt tungt over hoderegionen. Den heller mindre gode følelsen dagen derpå at jeg er udugelig. Hva faen bruker jeg tida til, hva er høydepunktene? Drita? Alle ting jeg ikke har gjort bra nok eller skulle ha gjort fremstår helt villt tydelig nå. Det ble ikke noe på meg engang. Må drikke igjen. Snart. Må bekrefte at jeg har draget. For meg selv. Lenge til neste helg nå, derfor lager man helger i ukedagene. Derfor sommern innbyr til fredag hver dag. Også er det så forbanna fint vær at jeg kan ikke ligge inne å grine over tapt kjøtt. Slit. Faen.

Thursday, July 13, 2006

Sommer = nå


Roskilde er for lengst passert, men det har på ingen måte sommeren. Med en ukjent mengde støv av urin i lungene skal jeg hostende ta for meg resten av denne himmelske årstidens goder. Gårsdagens forsøk på å lure av en kar gensern sin på et utested i nærheten gir håp og inspirasjon til videre innsamling av trofeer. For den hettegenseren skulle jeg gjerne hatt med hjem, rosa og fin som den var. Det var heller ikke langt unna, men da måtte jeg ha tatt med hele han og det orka jeg ikke. Ikke i går. I dag har jeg lyst på en fin fyr med et morsomt hodeplagg. Og om det ikke skulle være klart; peking funker. Eller hur Hilde? Uansett, sommeren innbyr til ting jeg ikke gidder om vintern, og alt blir så meget morsommere. Ta för dig!

Sommerens goder, i tilfeldig rekkefølge:
- gutter med krøller, tskjorter og fine bukser. (gjerne med navn som Fredrik og Niklas)
- hysterisk øltørste. (og det er faktisk ikke sånn at man egentlig bare er tørst, du kan drikke så mye vann du vil, men tørst vil du fortsatt være.)
- musikk, musikk, musikk. festivaler og utendørskonserter. Snart kommer snøen og lukkede dører til innescenene.
- lange nachspiel. Å se solen står opp og at Aftenposten allerede ligger på dørmatta når du vender nesa hjem.
- grilling
- moreller

For i morra ække noen ting å grue seg til